Corporal_PL Napisano 2 Sierpnia 2015 Share Napisano 2 Sierpnia 2015 Pierwsza podstawka w życiu przygotowana dla jednego kolegi z batalionu na pożegnanie przed wylotem na szkolenie w USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 2 Sierpnia 2015 Share Napisano 2 Sierpnia 2015 Bardzo ładny model. Jak malowałeś kamo? Odręcznie, czy maskowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 2 Sierpnia 2015 Share Napisano 2 Sierpnia 2015 Jak dla mnie zbyt rozmyte przejścia. Reszta akceptowalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 2 Sierpnia 2015 Share Napisano 2 Sierpnia 2015 Fajny model. Ale nie bardzo kolory (chyba, że to kwestia zdjęcia). Ja do swojego użyłem zestawu LifeColor do współczesnych polskich. Poza u mnie bazą był Leo 2A5 z Tamci. Gratuluje fajnego modelu. Maciej BUDYŃ Bedyński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 2 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2015 Co do kolorów kupiłem trzy Pactry na oko i psikałem od ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi