jonathan Napisano 18 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2015 No to powoli czołg zaczął się lekko brudzić i zużywać... Tym razem zacząłem od tylnej części kadłuba Inną rzeczą która mi lekko nie pasowała to ten gładkość metalowego hamulca wylotowego. Wszelkie widziane przeze mnie posiadaly jakieś masakryczne faktury, spawy i lączenia... Trochę szpachli i dłubania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 19 Sierpnia 2015 Share Napisano 19 Sierpnia 2015 Robi się naprawdę ciekawie. Weathering delikatny, ale widoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 27 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2015 Szkoda że ostatnimi czasy nie ma kiedy popracować nad modelem. Troszkę się go pobrudzi i do pudła. Może w przyszłym tygodniu zajmę się kołami, gąskami i dodatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 27 Sierpnia 2015 Share Napisano 27 Sierpnia 2015 Czemu do pudła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 27 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2015 Śmiałeś się że idę jak burza z modelami... a teraz niestety. Muszą czekać na kolejną dawkę wolnego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Wygląda bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Szkoda, że będzie trzeba czekać, bo ślinka cieknie coraz bardziej. Najważniejsze, że już teraz przy pomocy malowania i śladów eksploatacji, udało Ci się osiągnąć efekt ciężkości maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 31 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Zostało mi zawieszenie i jakieś pierdołki. Troszkę jeszcze ubrudzeń, obić zacieków. Zastanawiam się czy nie prysnąć go na koniec matem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Mat na koniec musi być. Nie wiem tylko czy po nim nie będziesz musiał nieco poprawić "oleistość" niektórych zacieków tak aby nie były zbyt suche i przytłumione. Teraz wyglądają bardzo fajnie i szkoda by było utracić ten efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 31 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2015 To akurat nie problem ;] Mam jeszcze jeden pomysł, ale pokaże to jak się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czart Napisano 28 Lutego 2016 Share Napisano 28 Lutego 2016 Jakieś postępy? Idzie ci dobrze, ale model ten niestety nie jest idealny. Podstawowym brak który widać to jest to, że Tamiya nie uwzględniła luków na burtach nad gąsienicami. Znajdź sobie zdjęcia w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 28 Lutego 2016 Autor Share Napisano 28 Lutego 2016 No na razie siedzi w tym pudle, razem z ISU-152... Ale i na nie przyjdzie pora bo na pewno tak ich nie zostawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi