Hamilkar Napisano 22 Listopada 2007 Share Napisano 22 Listopada 2007 Witam!!! Czy ktoś może wie,czy RA-5C Vigilante miał taki sam kokpit jak jego protoplasta czyli A-5A?Nigdzie nie mogę nic znaleźć,a mam model z Trumpka i konwersję do niego z Cutting Edge właśnie na A-5A.Jest fantastyczny kokpit do Vigilante z Black Box-a,ale własnie do wersji RA-5C.Dziękuję Wam za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 22 Listopada 2007 Share Napisano 22 Listopada 2007 Tutaj szukaj sa na 100% http://uscockpits.com/ Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 22 Listopada 2007 Autor Share Napisano 22 Listopada 2007 Witaj Pawle!! Dziękuję Ci bardzo!!!Mam już jasność,są różnice i szkoda mi kupować i przerabiać zywicę z Black Box-a.Co o tym sądzisz?Chyba lepiej przerabiać plastik,a za same fotele płacić 70 zł to chyba przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi