wojtek 80 Napisano 16 Sierpnia 2015 Share Napisano 16 Sierpnia 2015 Witam,rozpoczynam nowy warsztat-relację z malowania,bo z budowy to już trochę za późno,chociaż parę elementów jeszcze trzeba dokleić. Będę go malował równolegle z tygrysem bo oba idą w zimowe kamo. Model rozpocząłem pół roku temu,ale stanął w miejscu bo jakiś chińczyk nie spakował blaszek i kalek. Po 6-cio miesięcznym oczekiwaniu na wyjaśnienie sytuacji,zostałem zmuszony do kupna blaszek PART-a. Ale wyszło to na dobre,bo siatki,bo głównie o nie mi chodziło,są lepsze od Dragonowskich. Baza to Dragon 6598 ,skala 1:35 Parę elementów na sucho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 18 Sierpnia 2015 Share Napisano 18 Sierpnia 2015 Tego stuga rowniez bede podgladal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 18 Sierpnia 2015 Share Napisano 18 Sierpnia 2015 fajnie się zapowiada! Czekam na malowanie (i błotko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi