mysiek13 Posted August 17, 2015 Share Posted August 17, 2015 Drodzy Koledzy Czy ktoś z Was miał już doświadczenie z żywicami WMODEL w 72? korci mnie ich model SA8 Gecko, dla naszego trójbarwnego malowania Czy to bardziej spasowanie MARS/TOLOLOKO czy Wespe/Armada Hobby? Będę wdzięczny za wszelkie opinie - Pozdrawiam Michał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Złośliwiec Posted August 17, 2015 Share Posted August 17, 2015 A MARS/TOLOLOKO robiły SA-8 Gecko? Gdzie znalazłeś model Gecko z WMODEL, bo ja tylko go na ebay widziałem za kosmiczną cenę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysiek13 Posted August 18, 2015 Author Share Posted August 18, 2015 Drogi Złośliwcze - ani jedna z przywołanych firm nie robiła oczywiście Gecko, ale są dla mnie ( i wielu innych Kolegów) synonimem bardzo wysokiej jakości ( odlewów, spasowania, zdetalowania itd.), natomiast Wespe jest bardzo wymagający i gdyby nie fakt, że mają w ofercie niektóre pozycje jako jedyni - nikt by tego nie kupował, zaś Armada mimo pięknych blaszek, ma duże problemy ze spasowaniem... Takiego "branżowego" skrótu myślowego użyłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Złośliwiec Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 Dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts