mysiek13 Napisano 17 Sierpnia 2015 Share Napisano 17 Sierpnia 2015 Drodzy Koledzy Czy ktoś z Was miał już doświadczenie z żywicami WMODEL w 72? korci mnie ich model SA8 Gecko, dla naszego trójbarwnego malowania Czy to bardziej spasowanie MARS/TOLOLOKO czy Wespe/Armada Hobby? Będę wdzięczny za wszelkie opinie - Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 17 Sierpnia 2015 Share Napisano 17 Sierpnia 2015 A MARS/TOLOLOKO robiły SA-8 Gecko? Gdzie znalazłeś model Gecko z WMODEL, bo ja tylko go na ebay widziałem za kosmiczną cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 18 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2015 Drogi Złośliwcze - ani jedna z przywołanych firm nie robiła oczywiście Gecko, ale są dla mnie ( i wielu innych Kolegów) synonimem bardzo wysokiej jakości ( odlewów, spasowania, zdetalowania itd.), natomiast Wespe jest bardzo wymagający i gdyby nie fakt, że mają w ofercie niektóre pozycje jako jedyni - nikt by tego nie kupował, zaś Armada mimo pięknych blaszek, ma duże problemy ze spasowaniem... Takiego "branżowego" skrótu myślowego użyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 18 Sierpnia 2015 Share Napisano 18 Sierpnia 2015 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi