tornado Napisano 23 Listopada 2007 Share Napisano 23 Listopada 2007 1907 ROLLS ROYCE SILVER GHOST producent - academy/minicraft skala - 1:16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 23 Listopada 2007 Share Napisano 23 Listopada 2007 Tornado , a ty co juz na bardzo stare modele przechodzisz ;> . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Listopada 2007 Autor Share Napisano 23 Listopada 2007 Tornado , a ty co juz na bardzo stare modele przechodzisz ;> . Pozdrawiam Tak, sylwetki ich tak mnie urzekły, że musiałem zrobić sobie małą kolekcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 23 Listopada 2007 Share Napisano 23 Listopada 2007 Jeszcze trochę i Andrzej będzie karoce sklejał Ładne cudeńko Ile już tego masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Listopada 2007 Autor Share Napisano 23 Listopada 2007 Jeszcze trochę i Andrzej będzie karoce sklejał myślę nad tym Ładne cudeńko Ile już tego masz? narazie 15 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 23 Listopada 2007 Share Napisano 23 Listopada 2007 Nie myślałeś, żeby przerzucić się na statki kosmiczne ;D Eleganci RR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Listopada 2007 Autor Share Napisano 23 Listopada 2007 Nie myślałeś, żeby przerzucić się na statki kosmiczne ;D Eleganci RR Niegdyś skleiłem Soyuza, a niedawno miałem przycisnąć guzik KUP TERAZ na coś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 23 Listopada 2007 Share Napisano 23 Listopada 2007 Normalnie zadziwiasz mnie z dnia na dzien . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi