flynavy Napisano 23 Listopada 2007 Share Napisano 23 Listopada 2007 Jestes nowy na forum, ale modelarstwem param sie już trochę. Oto moja odskocznia od zamiłowanego lotnictwa w 1:72. Tylko jedno zdjęcie znalazlem w kompie. Postaram się to nadrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 23 Listopada 2007 Share Napisano 23 Listopada 2007 Całkiem ładny, tylko te narzedzia (brak słoi i brązowa piła) a tak to dobry suchy pędzel i końcowy efekt tylko zrób lepsze zdjęcia bo model zdaje się nieco nudnawy (zdjęcia za ciemne i za mało żywe kolory). Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 23 Listopada 2007 Share Napisano 23 Listopada 2007 A jakiej firmy jest ten model ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 26 Listopada 2007 Autor Share Napisano 26 Listopada 2007 Modelik żywiczny firmy Armo. A propos brązowej piły - to ma być rdza (no dobra może trochę nie wyszło). I tak jestem zadowolony ze komuś się spodobało. Kleję już od dawien dawna ale wyłącznie dla swojej satysfakcji i odstresowania sie. Śledzę różne fora od lat no i nareszcie zdecydowałem się też coś pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 26 Listopada 2007 Share Napisano 26 Listopada 2007 Chyba kleiliśmy ten sam model. U mnie było podobnie czyli odskocznia od samolotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 30 Listopada 2007 Autor Share Napisano 30 Listopada 2007 Zrobiłem trochę lepsze fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi