jonathan Napisano 26 Sierpnia 2015 Share Napisano 26 Sierpnia 2015 Może komuś kiedyś wpadło w oko jakoby ktoś miał wydać model tego czołgu? Nie ukrywam że chętnie bym się zajął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 27 Sierpnia 2015 Share Napisano 27 Sierpnia 2015 Trudno dostępny cromwell model https://houseofqueeg.wordpress.com/2013/10/26/t29e2-super-heavy-tank-project-46-172nd-kit-from-cromwell-models/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 27 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2015 No tylko jego widziałem, ale opinie są różne na temat wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irgr Napisano 27 Sierpnia 2015 Share Napisano 27 Sierpnia 2015 Możesz jeszcze liczyć że w przyszłości wypuści go Dragon w swoim Black Label, jest już M6 to może i inne prototypy się pojawią. No i nie będziesz musiał się martwić o opinię, co do jakości BL wszyscy chyba są zgodni =P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 27 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2015 M103A1 także mieli ;] No nic trzeba czekać i odłożyć troszkę kasy... bo cena jest równie ładna jak model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 27 Sierpnia 2015 Share Napisano 27 Sierpnia 2015 zerknij w katalogach http://henk.fox3000.com/index2.htm ja nie za bardzo mogę bo jestem w pracy wydaje mi się,ze jeszcze ktoś go miał w ofercie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 27 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2015 No raczej ;] Jeszcze nie jestem na tyle skrzywiony by płacić 700 zł za kawałek tworzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi