Herod Napisano 9 Września 2015 Share Napisano 9 Września 2015 Link do warsztatu. http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=50573&p=735075#p735075 http://vaevictis15mm.blogspot.com/2015/09/m3a1-warlord-games-156.html#more - duże zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 10 Września 2015 Share Napisano 10 Września 2015 Dla mnie bomba !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 10 Września 2015 Share Napisano 10 Września 2015 Generalnie modelik całkiem nieźle wykonany. Jak na tę skalę jest dość efektownie wykończony. Ma kilka niedoskonałości, ale nie są one jakoś specjalnie drażniące: 1. Z wnętrzem można było trochę bardziej podziałać. Oprócz samej zestawowej pustki jest tam trochę nudno. Można było się pokusić o dorobienie jakichś skrzynek, brezentów itp. bambetli. Wiem, że w tej skali trudno dokupić gotowce, ale dorobienie skrzyń nie powinno być problemem. Poza tym mogłeś nieco zmęczyć powierzchnię lakierniczą podłogi innych miejsc poruszania się załogi i desantu. 2. Widać drobne niedoskonałości niektórych linii podziałowych (zatarcia, nierówne nacięcia) 3. Mogłeś trochę popracować nad wyglądem 50-tki. Reszta fajna. Bardzo podoba mi się to zdjęcie w "naturalnym środowisku" Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 10 Września 2015 Autor Share Napisano 10 Września 2015 Bardzo dziękuję za komentarze. Postaram się bardziej z tą podłogą. W sumie model był robiony dla jednego z graczy wargamingowych zatem z detalami nie przesadzałem, odpuściłem sobie np. dorobienie szyby na której mógłbym pobawić się pigmentami. Podobnie z 50-tką - model często będzie wożony, karabin będzie często zdejmowany aby się nie połamać więc się z niego szybko zetrze farba. Jak będę robił dla siebie to nad tymi szczegółami popracuję. Tak samo nad liniami podziału. To trochę wina mego braku doświadczenia z tą konstrukcją, która specjalnie przyjazna do montażu nie jest. Musiałem w pewnym momencie całą pakę rozmontować, jeszcze raz dopasowywać i potraktować gs+ szpachlą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi