premier1986 Napisano 21 Września 2015 Share Napisano 21 Września 2015 Trochę mnie tu nie było, ale były ważniejsze sprawy (dziecko, zamiana i remont mieszkania) Po dłuższej przerwie prezentuje Opel Blitz od Italeri, skala 1:35. Przyjemny w składaniu choć po Italeri się tego nie spodziewałem. Oto efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludwig hahn Napisano 6 Października 2015 Share Napisano 6 Października 2015 Strasznie zajechany , ale niebrzydki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 6 Października 2015 Share Napisano 6 Października 2015 Obicia be. Zdecydowanie psują odbiór tej pracy. Reszta się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 6 Października 2015 Autor Share Napisano 6 Października 2015 Czemu be? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 7 Października 2015 Share Napisano 7 Października 2015 Ogólnie nie jestem zwolennikiem młotkowania modeli. Najgorzej moim zdaniem wyglądają lewe drzwi. Jakby ktoś szlifierką taśmową pracował. Na masce, nadkolach czy dach szeferki w sumie czemu nie. A to klucz spadł,a to kierowca właził by plandekę założyć a to pod skrzynką narzędziową piach był. Żeby nie było, że tylko krytykuję to konkretnie pochwalę ładne cieniowanie plandeki oraz przyzwoite ubłocenie. Jakby nie patrzec jazda w nocy w ciasnej kolumnie po polnych drogach to syf od osi po dach. Sajer np pisał jak go czołg przez błoto holował to nie nadążały wycieraczki. Bierz się za następny. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 7 Października 2015 Autor Share Napisano 7 Października 2015 Takie coś to ja rozumiem, konkretnie a nie tylko że "be". A drzwi to pierdoła kierowca obił o ścianę jak wysiadał:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 7 Października 2015 Share Napisano 7 Października 2015 Ja zazwyczaj mało wylewny jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 7 Października 2015 Autor Share Napisano 7 Października 2015 Ale tym pierwszym postem nic nie wniosles:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludwig hahn Napisano 15 Października 2015 Share Napisano 15 Października 2015 Witam .Ogölnie fajne Autko.Według mnie tylko prawa szyba w szoferce nienaturalnie ubrudzona.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 15 Października 2015 Share Napisano 15 Października 2015 Ale tym pierwszym postem nic nie wniosles:-P To ja wniosę. Kamo może być, reszta słaba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 15 Października 2015 Autor Share Napisano 15 Października 2015 Seb jakies uzasadnienie, bo takim postem też nic nie wnosisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi