TomaszDudek Napisano 1 Października 2015 Napisano 1 Października 2015 Klasa 3 - Pojazdy cywilne Specjalna 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Witam i ja postanowiłem zabrać się za model w konkursie. Po sporych namysłach wybrałem model który od dawna chciałem zrobić. Jest to wywrotka i można nią wozić nawet śnieg lub sól która będą posypywane drogi w zimie Inbox Cytuj
Browarek90 Napisano 1 Października 2015 Napisano 1 Października 2015 Fajny temat tak patrzyłem na szybko ale nie znalazłem fotki jakiejś z pługiem na tym samochodzie (chociaż dużo nie szukałem bo na telefonie siedzę ) a mogła by to być ciekawa opcja:-) chociaż może pójść trochę w sf?? Cytuj
Super Moderator Reflect Napisano 10 Października 2015 Super Moderator Napisano 10 Października 2015 Świetny klasyk! Bardzo mi się podoba ten pojazd - czekam na kolejne etapy! pozdrawiam i oglądam Christian Cytuj
TomaszDudek Napisano 7 Listopada 2015 Autor Napisano 7 Listopada 2015 Pytanie do was : zastanawiam się nad wykonaniem spawów w zabudowie wywrotki tylko nie wiem czy powinny tam być . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi