TomaszDudek Napisano 1 Października 2015 Share Napisano 1 Października 2015 Klasa 3 - Pojazdy cywilne Specjalna 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Witam i ja postanowiłem zabrać się za model w konkursie. Po sporych namysłach wybrałem model który od dawna chciałem zrobić. Jest to wywrotka i można nią wozić nawet śnieg lub sól która będą posypywane drogi w zimie Inbox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 1 Października 2015 Share Napisano 1 Października 2015 Fajny temat tak patrzyłem na szybko ale nie znalazłem fotki jakiejś z pługiem na tym samochodzie (chociaż dużo nie szukałem bo na telefonie siedzę ) a mogła by to być ciekawa opcja:-) chociaż może pójść trochę w sf?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 10 Października 2015 Super Moderator Share Napisano 10 Października 2015 Świetny klasyk! Bardzo mi się podoba ten pojazd - czekam na kolejne etapy! pozdrawiam i oglądam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 7 Listopada 2015 Autor Share Napisano 7 Listopada 2015 Pytanie do was : zastanawiam się nad wykonaniem spawów w zabudowie wywrotki tylko nie wiem czy powinny tam być . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi