Herod Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Zamierzam złożyć dwie plastikowe Pantery na potrzeby wargamingowe. Zatem najpierw pierwsza, wykonam ją w takim kamuflażu. Tutaj po modulacji Dunkelgelbu (zestaw AK). Nie jestem z niej specjalnie zadowolony ale dopiero poznawałem te farby więc to było takie ćwiczenie (które w większości zakryje kolejnymi kolorami). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herod Posted October 16, 2015 Author Share Posted October 16, 2015 Tu już po nałożeniu washa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solaris7813 Posted October 16, 2015 Share Posted October 16, 2015 Ale dziwaczna skala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiwis Posted October 16, 2015 Share Posted October 16, 2015 Coś producenci w tej skali nie mają litości Zimmerit wygląda jak kładziony przy pomocy suwmiarki i linijki, a zatopione w nim narzędzia i liny też super Malowanie OK ale wspomnianego washa nie bardzo widać. Na pierścieniu na wieżyczce dowódcy masz chyba nie usunięte elementy ramki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herod Posted October 31, 2018 Author Share Posted October 31, 2018 https://vaevictis15mm.blogspot.com/2017/12/sd-kfz-171-panther-ausf-walord-games.html Skończyłem go wiele miesięcy temu choć w opcji bardzo oszczędnej. Tym niemniej nie lubię niedokończonych projektów zatem zamieszczam zdjęcie i link do kolejnych. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts