Herod Napisano 6 Października 2015 Share Napisano 6 Października 2015 Zamierzam złożyć dwie plastikowe Pantery na potrzeby wargamingowe. Zatem najpierw pierwsza, wykonam ją w takim kamuflażu. Tutaj po modulacji Dunkelgelbu (zestaw AK). Nie jestem z niej specjalnie zadowolony ale dopiero poznawałem te farby więc to było takie ćwiczenie (które w większości zakryje kolejnymi kolorami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 16 Października 2015 Autor Share Napisano 16 Października 2015 Tu już po nałożeniu washa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 16 Października 2015 Share Napisano 16 Października 2015 Ale dziwaczna skala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 16 Października 2015 Share Napisano 16 Października 2015 Coś producenci w tej skali nie mają litości Zimmerit wygląda jak kładziony przy pomocy suwmiarki i linijki, a zatopione w nim narzędzia i liny też super Malowanie OK ale wspomnianego washa nie bardzo widać. Na pierścieniu na wieżyczce dowódcy masz chyba nie usunięte elementy ramki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 31 Października 2018 Autor Share Napisano 31 Października 2018 https://vaevictis15mm.blogspot.com/2017/12/sd-kfz-171-panther-ausf-walord-games.html Skończyłem go wiele miesięcy temu choć w opcji bardzo oszczędnej. Tym niemniej nie lubię niedokończonych projektów zatem zamieszczam zdjęcie i link do kolejnych. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi