sklejacz_silesia Napisano 9 Października 2015 Share Napisano 9 Października 2015 Klasa 1 - Samoloty i śmigłowce Specjalna 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Postanowiłem obok Su-27 wystartować z jeszcze jednym modelem zza wschodniej granicy. Tym razem nie będzie malowanie sci-fi tylko autentyczne z epoki. MiG-21 F-13 to w mojej opinii jeden z piękniejszych samolotów swojego okresu. Taki latający ołówek. Powód dla jakiego pasuje do tematu konkursu jest podwójny: 1. Otóż po pierwsze to jest MiG-21 czyli maszyna właśnie z okresu Zimnej Wojny znana w szerokim świecie "zaprzyjaźnionym" z ZSRR. 2. Po drugie wykonam go w oznakowaniu Sigmunda Jahn pierwszego niemieckiego kosmonauty (tej części Niemiec co była w sojuszu z Wielkim Bratem). Jak wiadomo w kosmosie też trwała zimna wojna. Myślę, że skończę w terminie albo MiG-a albo Su-27 Teraz in-box: Wybrana wersja malowania: Wszelkie prace ruszają pełną mocą przerobową w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 10 Października 2015 Super Moderator Share Napisano 10 Października 2015 No zobaczymy jak Ci pójdzie :-) Zostało tylko 70 dni do końca.... pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sklejacz_silesia Napisano 10 Października 2015 Autor Share Napisano 10 Października 2015 70 dni tak się zastanawiam czy Grecy w takim samym czasie nie zbudowali stadionów na igrzyska ? Tak czy siak jeden bankowo skończę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 13 Października 2015 Share Napisano 13 Października 2015 Jakieś postępy? Zapowiada się ciekawie, ale trzeba coś do przodu popchnąć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sklejacz_silesia Napisano 14 Października 2015 Autor Share Napisano 14 Października 2015 Najpierw chcę skończyć kokpit Su-27. I muszę konkretnie zaplanować budowę MiG-a 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi