sklejacz_silesia Napisano 9 Października 2015 Napisano 9 Października 2015 Klasa 1 - Samoloty i śmigłowce Specjalna 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Postanowiłem obok Su-27 wystartować z jeszcze jednym modelem zza wschodniej granicy. Tym razem nie będzie malowanie sci-fi tylko autentyczne z epoki. MiG-21 F-13 to w mojej opinii jeden z piękniejszych samolotów swojego okresu. Taki latający ołówek. Powód dla jakiego pasuje do tematu konkursu jest podwójny: 1. Otóż po pierwsze to jest MiG-21 czyli maszyna właśnie z okresu Zimnej Wojny znana w szerokim świecie "zaprzyjaźnionym" z ZSRR. 2. Po drugie wykonam go w oznakowaniu Sigmunda Jahn pierwszego niemieckiego kosmonauty (tej części Niemiec co była w sojuszu z Wielkim Bratem). Jak wiadomo w kosmosie też trwała zimna wojna. Myślę, że skończę w terminie albo MiG-a albo Su-27 Teraz in-box: Wybrana wersja malowania: Wszelkie prace ruszają pełną mocą przerobową w poniedziałek Cytuj
Super Moderator Reflect Napisano 10 Października 2015 Super Moderator Napisano 10 Października 2015 No zobaczymy jak Ci pójdzie :-) Zostało tylko 70 dni do końca.... pozdrawiam Christian Cytuj
sklejacz_silesia Napisano 10 Października 2015 Autor Napisano 10 Października 2015 70 dni tak się zastanawiam czy Grecy w takim samym czasie nie zbudowali stadionów na igrzyska ? Tak czy siak jeden bankowo skończę. Cytuj
karambolis8 Napisano 13 Października 2015 Napisano 13 Października 2015 Jakieś postępy? Zapowiada się ciekawie, ale trzeba coś do przodu popchnąć ;) Cytuj
sklejacz_silesia Napisano 14 Października 2015 Autor Napisano 14 Października 2015 Najpierw chcę skończyć kokpit Su-27. I muszę konkretnie zaplanować budowę MiG-a 21 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi