Edler Napisano 28 Listopada 2007 Share Napisano 28 Listopada 2007 Witam! Czy siatka drobno pleciona o rozmiarze oczka 0,5 mm będzie odpowiednia do 1:24? Nie będzie za duża? a może lepsza 0,3 mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 28 Listopada 2007 Super Moderator Share Napisano 28 Listopada 2007 Witam. Do swojej ciężarówki kupiłem siatkę o rozmiarze oczka 0,30mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 28 Listopada 2007 Autor Share Napisano 28 Listopada 2007 To i ja tą zakupię ;) THNX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 28 Listopada 2007 Share Napisano 28 Listopada 2007 A gdzie można taką siatkę kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 29 Listopada 2007 Super Moderator Share Napisano 29 Listopada 2007 Takie siatki są dostępne na Allegro. Za siatkę 10cmx20cm oczko-0,30mm dałem 7zł + koszt wysyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 Cześć W celu zakupu różnego rodzaju siatek polecam przejść się do sklepu tekstylnego lub do pasmanterii. Jest tam bardzo duży wybór różnego rodzaju siatek (stosowanych między innymi na welony), wykonanych z tworzywa sztucznego. W przypadku siatek metalowych to można je znaleźć w sklepach metalowych (stosowane są sitach). Pozdrawiam P.s W pasmanteriach można znaleźć wiele bardzo ciekawych materiałów np. cekiny - stosowane w tipsach plastikowe kółka które można wykorzystać jako główki nitów. Są też sześciokątne na łebki śrub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 29 Listopada 2007 Autor Share Napisano 29 Listopada 2007 Panowie ktoś kiedyś na forum opisywał jak można wykorzystać siatkę taką do foteli w Scani i nigdzie nie mogę znaleźć tego opisu. Efekt był taki błyszczący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi