kodi Napisano 19 Października 2015 Share Napisano 19 Października 2015 Witam. Popełniłem ulepa jak w tytule. Mojej żonie się podoba , mi też . Trochę było nowości dla mnie, skrzynki, baki,lampy i parę pirduletów własnej roboty. Pierwszy raz używałem farbek modelarskich i lakieru bezbarwnego (tamyia ta żółta i lakier oba mat). Będę jeszcze eksperymentował, ale wole motipa. Lepsze krycie i brak problemu z konsystencją, nic się nie zakleja. Motipa leje do aerografu i fukam . Przed "sesją" kabina upadła trochę i się poturbowała (1,5m ) jakoś zreanimowałem. Na zimę muszę zawiesić działalność modelarską, w sensie malowanie. Pierwszeństwo ma nowy projekt, Antek . Ma całe 3 tygodnie. W drugiej kolejności będzie mercedes 6x2 z hds chyba na trilex'ach plus naczepa heavy duty z revella z dużymi przeróbkami. Pierwsze zdjęcia zanim kabina odleciała w kierunku podlogi A tera już po wypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 19 Października 2015 Share Napisano 19 Października 2015 Podoba się i to bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stifler Napisano 20 Października 2015 Share Napisano 20 Października 2015 Ladny !! fajnie czysto sklejony do tego ladne kolorki walka o szczegoly, zreszta wygrana:) Szacun naprawde kozak, przez Ciebie za jakis czas pobiegne do sklepu zeby go zmontowac i rzucic na polke aby cieszyl oko jak Twoj teraz cieszy:)) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 21 Października 2015 Autor Share Napisano 21 Października 2015 Budowa sprawiła mi frajdę, a teraz stoi na półce i cieszy oko. O to chodzi w tym hobby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 24 Października 2015 Share Napisano 24 Października 2015 Zestaw bardzo dobrze się prezentuje. Mogłeś zaakcentować te linki na burtach innym kolorem, ale najważniejsze, że całość cieszy oko i że budowa sprawiła frajdę. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 24 Października 2015 Share Napisano 24 Października 2015 Świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi