Dziki580 Napisano 21 Października 2015 Napisano 21 Października 2015 AOSHIMA Subaru Impreza WRX STI Cytuj
Marek93 Napisano 25 Października 2015 Napisano 25 Października 2015 Ale ta lista płac jest brzydka. :( Do tego szyby trochę za ciemne wyszły. Dodaj jakieś zdjęcia wnętrza. Cytuj
Dziki580 Napisano 26 Października 2015 Autor Napisano 26 Października 2015 Ale ta lista płac jest brzydka. :( Do tego szyby trochę za ciemne wyszły.Dodaj jakieś zdjęcia wnętrza. Szyby oryginalnie przyciemnione ;) A zdjęcia wnętrza miałem ale problem z karta pamięci miałem i zdjęcia przepadły Cytuj
Dorotka Napisano 27 Października 2015 Napisano 27 Października 2015 - Brak uszczelek w lampach. - Lakier mocno średni. - Brudne (porysowane?) szyby. - Maska chyba poszła trochę w górę. - Rury wydechowe krzywo (góra/dół). Cytuj
Provernos Napisano 29 Października 2015 Napisano 29 Października 2015 Jak dla mnie to wygląda w miarę, ale ja laik jestem to się mogę nie znać. Iveco też fajne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi