sdk_uk Napisano 27 Października 2015 Share Napisano 27 Października 2015 Witam wszystkich. Chciałbym przedstawić wam Mig'a 21 którego zrobiłem jakis czas temu. Model jest od Edka spasowanie części całkiem spoko generalnie fajna zabawa Model pomalowałem farbami Vallejo i brudzenie oleje mig'a i na koniec delikatny mat. Troche mam problem ze zrobieniem zdjęć ale mysle ze nie jest żle. ps Owiewka nie jest wklejona stąd ta szpara pomiędzy nią a kadłubem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sudus Napisano 27 Października 2015 Share Napisano 27 Października 2015 Fajny ! Moje gratulacje ! Mój w tym malowaniu jest Academy. Eduard o wiele lepiej się prezentuje ! Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 28 Października 2015 Share Napisano 28 Października 2015 No Panie, ja tu widzę kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 29 Października 2015 Autor Share Napisano 29 Października 2015 Cześć. Jeszcze 2 fotki kabiny I have done interior pictures. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Października 2015 Share Napisano 29 Października 2015 Bardzo ładny. __________________________________________________________________________________________ Na warsztacie: Blenheim MkIV - Airfix + tablica - Yahu 1/72 PZL P.1/I - Armahobby 1/72 Bf-109E-4 - Airfix 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi