Wierzbol Napisano 26 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2016 Bardzo fajny model - moje marzenie od dziecka Lakier robi na mnie duże wrażenie sam chciałbym osiągać taki efekt ale pewnie bez polerowania nie da rady. Z czystej ciekawość spytam czy coś było robione z zawieszenie ? Bo na moje oko tył stoi wyżej niż przód. Zapewne częściowo to sprawka nowych felg Przód standardowo ile się da w dół, a tył miał pochłonąć tyle samo opony co przód, a tu szok, tył jest na wysokości producenta ( tylko teraz widzę że koło popłynęło trochę do przodu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 21 Kwietnia 2017 Share Napisano 21 Kwietnia 2017 Powiedz czy robiłeś coś z zawieszeniem że masz efekt nurkowania przodu czy tak było w zestawie. Widząc koła stwierdziłem że słabe. Ale na modelu robią dobrą robotę. Mi się model podoba i to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hemi303 Napisano 22 Kwietnia 2017 Share Napisano 22 Kwietnia 2017 Bryczka bardzo mi się podoba, kapcie mega, moje gratulacje. Powiedz nie dało się nic zrobić z tym przegiętym słupkiem od strony kierowcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzbol Napisano 24 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2017 Powiedz czy robiłeś coś z zawieszeniem że masz efekt nurkowania przodu czy tak było w zestawie. Widząc koła stwierdziłem że słabe. Ale na modelu robią dobrą robotę. Mi się model podoba i to bardzo Tak jak przy pozostałych moich modelach, przód maksymalna gleba, a tył tylko, żeby koło się chowało tyle samo co z przodu Bryczka bardzo mi się podoba, kapcie mega, moje gratulacje. Powiedz nie dało się nic zrobić z tym przegiętym słupkiem od strony kierowcy? Starałem się, ale bałem się, że tylko może wyjść gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzbol Napisano 24 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2017 Dołączam brakujące zdjęcia do wątku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 26 Kwietnia 2017 Share Napisano 26 Kwietnia 2017 No kolego ładnie to wygląda, fajny pomysł z grilem, ale dobrze by było ściągnąć org. chrom i pomalować na nową metalizerem. Fajna walorka silnika, duży plus za felgi aczkolwiek trzeba je zwash'ować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzbol Napisano 26 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2017 No kolego ładnie to wygląda, fajny pomysł z grilem, ale dobrze by było ściągnąć org. chrom i pomalować na nową metalizerem. Fajna walorka silnika, duży plus za felgi aczkolwiek trzeba je zwash'ować. Dzięki, wewnętrzna ramka grila jest pociągnięta folią chromową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi