koksik750 Napisano 30 Listopada 2007 Share Napisano 30 Listopada 2007 skończyłem "tworzyć" ten oto garaż wraz z narzędziami: garaż jak również narzędzia są w opcji "czystej" , więc nie szukajcie brudnego stołu, czy też brudnych narzędzi :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARY69 Napisano 30 Listopada 2007 Share Napisano 30 Listopada 2007 Robi wrażenie,moje gratulacje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 30 Listopada 2007 Share Napisano 30 Listopada 2007 Również muszę przyznać że narzędzia i inne te małe rzeczy robią wrażenie tak jak cały garaż zresztą.Bardzo ładnie ! Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 30 Listopada 2007 Share Napisano 30 Listopada 2007 Super, skąd wytrzasnąłeś ten podnośnik i te wszystkie narzędzia, takie jak klucze czy piła i lewarki hydrauliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 30 Listopada 2007 Share Napisano 30 Listopada 2007 pięknie to wygląda należy Ci się duże naprawdę perfekcja w 100% pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 30 Listopada 2007 Share Napisano 30 Listopada 2007 Wojtek Tul z tego co widziałem w In-Boxie to koksik pokazywał garaż w jednym temacie a w drugim narzędzia do tego garażu proszę link : 1. viewtopic.php?t=5112 2. viewtopic.php?t=5111 I mi się wydaje że to wszystko.Ale dla pewności niech koksik się wypowie. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 30 Listopada 2007 Share Napisano 30 Listopada 2007 Witam , garaż robi swoje , wrazenie super , czystość i wogóle całość perfekt . Z tego co wiem to te 2 zestawy do ktorych Ekrystian dał linka pochodzą z Ebay :P . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 30 Listopada 2007 Share Napisano 30 Listopada 2007 Ostatnio Kruger odziwo widziałem w jakimś internetowym sklepie modelarskim tylko że sam garaż nie było narzędzi tyle co widziałem jak znajdę linka zarzucę. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 30 Listopada 2007 Autor Share Napisano 30 Listopada 2007 ogólnie można to znalezć w hiroboyu tylko ze jest ciągle niedostepne. a swój zestaw ( dodatkowo mam jeszcze do tego mechanikow ale chce ich sprzedac ) kupilem na aukcji ebaya jedynie co robiłem sam to plansza na scianie na klucze, reszta jest z zestawow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepik Napisano 30 Listopada 2007 Share Napisano 30 Listopada 2007 nie no normalnie WYPAS!!!! Masz u mnie duże hehe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 30 Listopada 2007 Share Napisano 30 Listopada 2007 kule ja bym do tego warsztatu dał jakiś samochód i jakiś silnik wiszący To by sie wtedy nazywał warsztat. Oczywiście samochód by był na podnośniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 30 Listopada 2007 Autor Share Napisano 30 Listopada 2007 kazdy moj model od teraz bedzie fotografowany w tym oto garazu w tym celu własnie powstal ten garaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 Hmmm podoba mi się i to bardzo ale jest jedno ale... Niewidziałem w rzeczywistości jeszcze tak czystego garażu... Może jakieś plamy po oleju, smarach... no niewiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 9 Grudnia 2007 Share Napisano 9 Grudnia 2007 Hmmm podoba mi się i to bardzo ale jest jedno ale... Niewidziałem w rzeczywistości jeszcze tak czystego garażu... Może jakieś plamy po oleju, smarach... no niewiem... Wiesz star pewnie to nowo co otwarty garaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 11 Grudnia 2007 Share Napisano 11 Grudnia 2007 Chętnie zatrudnię w moim garażu tego kto tam tak sprząta ... Jak pracowałem w knajpie w kuchni to nawet tam nie było tak czysto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 11 Grudnia 2007 Share Napisano 11 Grudnia 2007 Chętnie zatrudnię w moim garażu tego kto tam tak sprząta ... Jak pracowałem w knajpie w kuchni to nawet tam nie było tak czysto Hehe ja rozwoże pieczarki po restauracjach i pizzeriach i dobrze wiem co tam jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Grudnia 2007 Share Napisano 11 Grudnia 2007 Bardzo fajne ale czegoś mi tu brakuje... jakaś furka by się przydała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 11 Grudnia 2007 Share Napisano 11 Grudnia 2007 Furka to się robi. Nissan 350Z będzie chyba stał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 11 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2007 Furka to się robi. Nissan 350Z będzie chyba stał każdy model będzie stał :P nie tylko Nissan :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 11 Grudnia 2007 Share Napisano 11 Grudnia 2007 I to jest urok tego garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi