erolo2000 Napisano 12 Listopada 2015 Napisano 12 Listopada 2015 Witam Waszmościów po niedługiej przerwie. Kolejny 9 - ty już wrześniowy pojazd gotowy. Tym razem Samochód Ciężarowy Fiat 621 w Polskiej służbie . Malowany pędzlami jak to u mnie w zwyczaju. Cytuj
imek46 Napisano 12 Listopada 2015 Napisano 12 Listopada 2015 I jak u ciebie w zwyczaju zdjęcia robione na ręce. Mi akurat to przeszkadza w oglądaniu modelu, ale w twoim przypadku na jakiekolwiek zmiany nie ma co liczyć. A model bardzo ładnie zrobiony , widać olbrzymią różnicę w jakości wykonania twoich pierwszych modeli a teraz. Oczywiście na plus. Tylko ta ręka. Cytuj
amadeusz20 Napisano 12 Listopada 2015 Napisano 12 Listopada 2015 To jest piekne jechałem takim ostatnio w wakacje Cytuj
neptun1939 Napisano 12 Listopada 2015 Napisano 12 Listopada 2015 CKM do przemalowania. One były w kolorze maskującym, zielonym/khaki. Jedynie tłumik płomieni na końcu mógł być czarny. A samochodzik ładny. Cytuj
erolo2000 Napisano 12 Listopada 2015 Autor Napisano 12 Listopada 2015 "Rura" oraz część "tłumika płomieni" Km-u już przemalowana na khakowato . Dzięki Panowie za miłe słowa . W weekend kolejny ulepek wrześniowy będzie ukończony Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi