TomB(raider) Napisano 19 Listopada 2015 Autor Share Napisano 19 Listopada 2015 Też się zastanawiałem nad wersją z pługiem. :-) Ciężko mi powiedzieć. Prawdopodobnie były. Zdjęć sobie nie przypominam, przynajmniej z Afganistanu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knjaz Napisano 19 Listopada 2015 Share Napisano 19 Listopada 2015 No właśnie ja zdjęć nie widziałem. Za to widziałem duzo zdjęć wersji BDD (o ile mnie oko nie zmyliło). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knjaz Napisano 12 Października 2017 Share Napisano 12 Października 2017 Bardzo, o ciekawy model wybrałeś. Sam mam nie mają ochoty na T-62, z dodatkowym plugiem. KMT - 6. Czy takie można było spotkać w Syrii lub Afganistanie? Sent from my D2303 using Tapatalk Bełkot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grazzi Napisano 12 Października 2017 Share Napisano 12 Października 2017 I magia opcji "Edytuj" wtedy nikt nie zauważy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAND Napisano 18 Października 2017 Share Napisano 18 Października 2017 Mam w najbliższych planach T-62 również z Trumpetera, kibicuję P.S. Teraz dopiero zobaczyłem datę wpisu, nie wiem czy tu się jeszcze coś dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi