jureczek Napisano 22 Listopada 2015 Share Napisano 22 Listopada 2015 Trenuje pisanie i wstawianie fotek Tak wyglądają postępy mojej nauki Tekst chyba jest już dobry. Będę mógł nareszcie pokazać to co robię. Pisanie po całej stronie to już historia. Ciesze się ze nareszcie się uporałem z problemami wstawiania zdjęć i pisaniem. Teraz jak to robię wydaje się tak proste ze sam nie mogę w to uwierzyć. . Solo dzięki za naukę .Tak już możne być-chyba?Mnie pasuje ,jeszcze popracuje nad jakością i wielkością obrazków i będzie OK. Jestem szczęśliwy,i mogę spokojnie lepić wiedząc, ze ktoś mnie skrytykuje ai pomoże w potrzebie. Od córki dostałem fajny modelik-Mi-24. . Myślę ,ze ten warsztat będzie wart oglądania.Bo mam wprawę.Najpierw kończę tornado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 22 Listopada 2015 Share Napisano 22 Listopada 2015 No i teraz coś widać wreszcie. Zdjęcia są w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 22 Listopada 2015 Autor Share Napisano 22 Listopada 2015 Przepraszam administratorów,ze wstawiam ten watek tu. Chce podziękować wszystkim forumowiczom za pomoc , wyrozumiałość i cierpliwość w redagowanych prze zemnie postach. Fajnie jest pomagać. Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi