MazdaMX3 Napisano 23 Listopada 2015 Share Napisano 23 Listopada 2015 Witam.Ostatnio coraz bardziej martwi mnie fakt iż Tamiya nie wypuszcza już nowych motocykli w skali 1:12..:( Ostatnio wypuszczony był model Ducati Panigale ale to było ze 2 lata temu. Ostatnio zauważyłem że też kilka modeli jest już wycofanych nawet z ogólnego katalogu: http://www.tamiya.com/english/products/list/12bike/kit14001.htm Czy ma ktoś w Was podobne odczucia, a może macie jakiśs informacje dlaczego tak jest i czy jest szansa że będą wychodzić jakieś nowe motocykle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pires Napisano 29 Listopada 2015 Share Napisano 29 Listopada 2015 Masz racje, motocykle są niszowym produktem. Ale ze względu na prostotę konstrukcji proponuję wybrane modele robić samemu od podstaw. Ja mam w planach popełnić taki w skali 1:9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi