Maciek92 Napisano 2 Grudnia 2007 Share Napisano 2 Grudnia 2007 Mam parę pytań dotyczących Maskola Humbrola a mianowicie: Czy nakłada się go pędzlem Czym go potem zmyć z pędzla Jak zdjąć go z modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 2 Grudnia 2007 Share Napisano 2 Grudnia 2007 Czy nakłada się go pędzlem Tak. Czym go potem zmyć z pędzla Po malowaniu NATYCHMIAST pod bieżącą wodę i wyskubujemy. Ja zaschnie to może być problem. Kiedyś zostawiłem duży pędzel w Maskolu to wrzuciłem go na jakiś czas do nitro, to spęczniał, i musiałem go kilka minut wyskubywać z włosia. Ale ostatecznie pędzel odratowałem. Jak zdjąć go z modelu Wykałaczką podhaczasz w jednym miejscu i zwijasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 2 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2007 Dzięki MrBat dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi