Peter_D Napisano 21 Grudnia 2015 Napisano 21 Grudnia 2015 No i udało się przed świętami zakończyć projekt, który tak naprawdę toczył się już ładne parę lat, z czego większość przeleżał w stagnacji. Malowanie, brudzenie, naklejki i inne dzikie rozwiązania sprawiły, że trochę się to ciągnęło. Na początku miało być oświetlenie, ale uznałem, że jestem za cienki na takie rozwiązania i postawiłem na imitację malowania światła. Myślę, że ta nie wyszła tragicznie. Naklejki to połączenie Moebiusa i Revella. W zestawie Revella była siatka dla muzeum. U Moebiusa jakość niektórych kalek była tragiczna Z modelu jestem zadowolony, przyłożyłem się i chyba efekt powinien być zadowalający Więcej na: http://galaxykits.com/forum/viewtopic.php?pid=5089#p5089 Cytuj
zbigi10000 Napisano 21 Grudnia 2015 Napisano 21 Grudnia 2015 Podoba się. Fajnie wyszło pocieniowanie miedzy wręgami , fajna różnica między pancerzem a resztą kadłuba. Cytuj
Alucard Napisano 15 Listopada 2016 Napisano 15 Listopada 2016 Piękny model. BG to jeden z najlepszych seriali z akcją w kosmosie.Pierwszy raz widzę imitację malowania światła. Nie wiedziałem,że tak można. Wygląda ciekawie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi