bartek33365 Napisano 25 Grudnia 2015 Share Napisano 25 Grudnia 2015 Warsztat nie stygnie. Teraz kolej na jedenastkę z kilkoma modyfikacjami. Jako, że zamierzam trochę po ingerować w model mam dwa pudełka. Co ciekawe nowszy wypust choć ma te same formy jest trochę lepszy jakościowo od poprzedniego. Dodatki jakich będę używał +/- skreczyk Literatura, którą będę się posiłkował podczas budowy. Teraz tak. Model wykonam w malowaniu Hieronima Dudwała z tym, że po szybkim remoncie mechaników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 25 Grudnia 2015 Share Napisano 25 Grudnia 2015 Zapowiada się ciekawie Możesz przybliżyć zawartość tego pudełka od Choroszego? Co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 25 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2015 Jasne Dokładnie to jest ten zestaw W środku znajduję się silnik, elementy śmigła jak i osłona silnika wykonana z żywicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 26 Grudnia 2015 Share Napisano 26 Grudnia 2015 Hmm. Silnik mam Vectora, osłonę silnika zrobi się z blaszek Parta. Ale zestaw drogi nie jest. Zobaczę ile u siebie wykorzystasz, może się skuszę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 26 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2015 Także zastanawiałem się nad silnikiem Vectora, ale jest droższy,a w 11 i tak mało go widać. Tutaj dodatkowo jest pierścień i osłona silnika bo nie ma co się oszukiwać ta zestawowa nie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi