Maciek92 Napisano 13 Stycznia 2008 Share Napisano 13 Stycznia 2008 Fajny kolorek i nawet może być Tylko zastanawie mnie czemu zamalowałeś na złoto wnętrza lamp, nie powinny byc srebrne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Stycznia 2008 Share Napisano 13 Stycznia 2008 Nie jest źle. Ale mimo wszystko ja bym Ci proponował skleić te elementy do kupy (ze zdjęcia powyżej), przeszlifować delikatnie papierem ściernym 1200 pod wodą, żeby wyrównać i zmatowić, a potem psiknąć to emalią syntetyczną w spray'u DUPLI COLOR. Emalie takie dostaniesz w OBI, Castoramie, itp, za około 8zł, wydatek niewielki, a sam będziesz dużo bardziej zadowolony, bo efekt będzie nieporównywalny. Pozdrawiam i życzę Ci powodzenia i wytrwałości. Dodam jeszcze tylko, że wybrałeś dość trudny model, jak na pierwszy raz, bo sam tą Magnię sklejałem i pamiętam, ile się z nią namęczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 13 Stycznia 2008 Share Napisano 13 Stycznia 2008 Dokładnie... Magnumka jest jednym z trudniejszych modeli. Uważaj na przednią oś, bo jest bardzo łamliwa... Wnętrza lamp oraz to zaraz nad nimi pomaluj na srebrny, lub wnętrze wyklej folią śniadaniową, albo dowolnym sreberkiem, a to na górze pomaluj. To zależy od Ciebie. Acha... Jarek ma rację co do szlifowania papierem wodnym i malowaniem clarem. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi