slee Napisano 6 Stycznia 2016 Share Napisano 6 Stycznia 2016 Witam, po dluzszej przerwie wracam do modelowania i w zwiazku z nowym projektem poszukuje dobrych zdjec radaru AN/APG 63 i 70. Glownie chodzi mi o sama antene z tylu i przednia grodz. Zdjeca ktore wyrzucilo google mam juz, ale zazwyczaj sa wielkosci znaczka pocztowego i niewiele na nich widac :P Moze ktos z kolegow posiada takowe zdjecia w swoich zasobach? Z gory dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 6 Stycznia 2016 Share Napisano 6 Stycznia 2016 No stary, nie żartuj. Wklepiesz w gogle i jest. Nawet temat na Wikipedii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 6 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2016 Te dwa zdjecia mam (srodkowego nie widze), chodzilo mi o widok anteny radaru od tylu (przegub, i cala drutologia) oraz przedniej sciany, na ktorej "wisi" antena Niemniej dziekuje za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 6 Stycznia 2016 Share Napisano 6 Stycznia 2016 No teraz jakby precyzyjniej zadane pytanie. Lepszego ujęcia nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 7 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2016 Dokladnie o takie ujecia mi chodzilo, tylko w wiekszej rozdzialce, musze jakos rozpracowac ta platanine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 24 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2016 Moze ktos posiada takze foty lukow 1L i 2L (pod kabina pilotow na lewej burcie), oraz luku 3R. Mam jakies fotki 3R, ale z wersji C, a j szukam E. Ew. jakie sa roznice w avionice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi