slee Napisano 6 Stycznia 2016 Napisano 6 Stycznia 2016 Witam, po dluzszej przerwie wracam do modelowania i w zwiazku z nowym projektem poszukuje dobrych zdjec radaru AN/APG 63 i 70. Glownie chodzi mi o sama antene z tylu i przednia grodz. Zdjeca ktore wyrzucilo google mam juz, ale zazwyczaj sa wielkosci znaczka pocztowego i niewiele na nich widac :P Moze ktos z kolegow posiada takowe zdjecia w swoich zasobach? Z gory dziekuje i pozdrawiam Cytuj
Mikele Napisano 6 Stycznia 2016 Napisano 6 Stycznia 2016 No stary, nie żartuj. Wklepiesz w gogle i jest. Nawet temat na Wikipedii. Cytuj
slee Napisano 6 Stycznia 2016 Autor Napisano 6 Stycznia 2016 Te dwa zdjecia mam (srodkowego nie widze), chodzilo mi o widok anteny radaru od tylu (przegub, i cala drutologia) oraz przedniej sciany, na ktorej "wisi" antena Niemniej dziekuje za odzew Cytuj
Mikele Napisano 6 Stycznia 2016 Napisano 6 Stycznia 2016 No teraz jakby precyzyjniej zadane pytanie. Lepszego ujęcia nie znalazłem. Cytuj
slee Napisano 7 Stycznia 2016 Autor Napisano 7 Stycznia 2016 Dokladnie o takie ujecia mi chodzilo, tylko w wiekszej rozdzialce, musze jakos rozpracowac ta platanine Cytuj
slee Napisano 24 Stycznia 2016 Autor Napisano 24 Stycznia 2016 Moze ktos posiada takze foty lukow 1L i 2L (pod kabina pilotow na lewej burcie), oraz luku 3R. Mam jakies fotki 3R, ale z wersji C, a j szukam E. Ew. jakie sa roznice w avionice? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi