skyline Napisano 6 Grudnia 2007 Share Napisano 6 Grudnia 2007 Witam dzis moje rece wpadlo Subaru impreza z Cyprus Rally 2003 co tu wiecej chyba wystarczy czas na in-box Pudelko Karoseria Wypraski Kalki Instrukcja I Farbki z pendzelkiem i klejem ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 6 Grudnia 2007 Super Moderator Share Napisano 6 Grudnia 2007 Airfix ma identyczne wypraski a nawet kalkomanie co Heller i obrazek na pudełku ten sam.. Sklejałem ten samochód. A kto nim jeżdzi? Solberg i Mills? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 6 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2007 Tak Solberg i Mills nim jezdzili . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 6 Grudnia 2007 Share Napisano 6 Grudnia 2007 Jakość wyprasek średnia I jakoś sobie nie wyobrażam, żeby ta ilość farbek starczyła na pokrycie całego modelu Ale mimo wszystko życzę powodzenia i miłej zabawy i czekam na relację Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 6 Grudnia 2007 Super Moderator Share Napisano 6 Grudnia 2007 Tu masz link do galerii z tym Subaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 6 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2007 Dzieki ale chyba mi nie bedzie potrzebny, bo raczej nie bede robil orginalu czyli WRC albo zrobie cywila albo troche go poprzerabiam spojlerek z przodu i z tylu moze jakies progi ,a mam pytanie tez moze miale 2 spojlery na bagaznik ,6 felg ,5 opon , grube i cienkie tarcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 6 Grudnia 2007 Super Moderator Share Napisano 6 Grudnia 2007 Tak miałem dokładnie tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Grudnia 2007 Share Napisano 6 Grudnia 2007 Zgodze się, też mam Subaru z Hellera i jest identyczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 7 Grudnia 2007 Share Napisano 7 Grudnia 2007 Hmmm coś jak przepak... np Italeri do pudełka Revella + kalki = model 100 zł drożej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 7 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2007 Hehe niewiem pierwszy raz mam model z AirFix tak wiec niewiem jakie byly z italeri i Revella . A co do robienia go zostawie orginal bez kalek tylko zrobie go na taki kolor jaki jest i dam cywilny spojler no i jeszcze obnize zawieszenie ,a na warsztat wchodzi dzis . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi