Tenggeri Napisano 7 Grudnia 2007 Share Napisano 7 Grudnia 2007 Jest to model budowany prosto z pudełka. Jak na Revella przystało części idealnie do siebie pasowały i nggdzie nie trzeba było nakładać szpachli ani szlifować. Czo czołg zrobiłem w polskim malowaniu. W tej chwili powstaje do niego "dioramka". Zaznaczam, że to mój pierwszy czołg, ale chyba nie ostatni, ponieważ najbardziej z tego co sklejałem spodobał mi się na razie ten czołg. Oto fotki: Resztę zdjęć wrzucę jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wittmann Napisano 7 Grudnia 2007 Share Napisano 7 Grudnia 2007 Zdjęcia zdeko nieostre i ciężko coś powiedzieć. A dlaczego on sie tak błyszczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike Napisano 7 Grudnia 2007 Share Napisano 7 Grudnia 2007 Popieram Wittmanna, wrzuć lepsze zdjęcia i może robione pod mniejszymi kątami, bedzie ławtwiej coś powiedzieć ??? Skoro to twó pierwszy pancerek to co było wcześniej?? Pozdrawiam michał :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 7 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2007 Wcześniej były samoloty. A błyszczy si dlatego, że zdjęcia były robione przy lampce i się światło odbijało. Zdjęcia dodam jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 7 Grudnia 2007 Share Napisano 7 Grudnia 2007 A ja myślę, że dlatego się błyszczy że go matowym lakierem nie potraktowałeś. I moje drugie pytanie. Skąd wiadomo, że jest w polskim malowaniu skoro nigdzie nie ma oznaczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 7 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2007 Bo polskie czołgi na fotkach nie mają oznaczeń. A przy dziennym świetle czołg się nie świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi