star200 Napisano 8 Grudnia 2007 Share Napisano 8 Grudnia 2007 (edytowane) Po pierwsze jestem cholernie rozczarowany tym pojazdem... kupiłem model w którym buda wygląda świetnie a spód jak z jakiejś tandetnej zabawki... Wnętrze wygląda tak jakby wlano beton do auta i podwyższono podłogę. Moje podejżenie jest takie, że Fujimi ma 2 wersje tego modelu jedną taką co ja kupiłem a drugą z odwzorowanym spodem. Jakby ktoś chciał to instrukcje obzdjęciuję strona po stronie. Edytowane 27 Lutego 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 8 Grudnia 2007 Share Napisano 8 Grudnia 2007 Chyba to jest model na Baterie bo jak pokazales spod to widac jak sa pokazane paluszki 1,5V czy cos takiego ,ale za to buda jest swietna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 8 Grudnia 2007 Share Napisano 8 Grudnia 2007 heh no to zaduzo do sklejania nie masz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 8 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2007 Ojj Kozi mylisz się... jak się za nią wezmę to zrobię jej spód taki jak się należy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 8 Grudnia 2007 Share Napisano 8 Grudnia 2007 Przydalo by jej sie spod taki jaki powinien byc ,a nie wejscie na baterie i nie widac ani miski olejowej ani walu zadnego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 19 Grudnia 2007 Share Napisano 19 Grudnia 2007 Widzę że się wziąłeś za terenówki. A ja mam fajną gierke o terenówkach dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 24 Lutego 2008 Share Napisano 24 Lutego 2008 Postaram sie wrzucic fotki mojej Toyi z Tamiyi (jak prosiles) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi