jonathan Napisano 12 Września 2016 Autor Share Napisano 12 Września 2016 Może dzisiaj sieknę fotki lustrzanką to w końcu zdjęcia oddadzą prawdziwe kolory. Jakoś się tak lekko zawziąłem by skończyć ten model. Na początku rzeczywiście pełnił funkcję "a jakby to zrobić tak..." ale myślę że jak nałoży się teraz trochę brudu i postawi na jakiejś podstawce, to może nawet będzie przypominał ten piękny czołg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 15 Września 2016 Autor Share Napisano 15 Września 2016 Kusi mnie by od razu posklejać drugiego revellka który leży powycinany. Użyłbym tylko trochę blaszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 17 Września 2016 Autor Share Napisano 17 Września 2016 Przyszedł czas by troszkę pobrudzić koteczka. Przy okazji z puszki po napoju dorobiłem chwyty na liny. Nie będzie tak nudno. Jutro chyba skończę brudzenie i składanie gąsienic. Jeszcze jakaś mała podstawka i model skończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 19 Września 2016 Autor Share Napisano 19 Września 2016 Mordęga mordęga... Ten kto wymyślił te gąsienice i instrukcję zasługuje na baty Zostało trochę kosmetyki. Linki, narzędzia, trochę wiercenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 19 Września 2016 Share Napisano 19 Września 2016 Mordęga mordęga... Ten kto wymyślił te gąsienice i instrukcję zasługuje na baty A co jest nie tak z tymi gąsienicami i instrukcją ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 19 Września 2016 Autor Share Napisano 19 Września 2016 Dłuższe części gąsienic musiałem wyginać by się zmieściły i pasowały. W sumie to można zrobić tylko dół bo górna część przy założonych błotnikach i tak jest niewidoczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 19 Września 2016 Share Napisano 19 Września 2016 Ja zastosowałem zimerit z Eduarda to nieco odsunąłem błotniki od kadłuba ale i tak weszły na styk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 19 Września 2016 Autor Share Napisano 19 Września 2016 No właśnie kilka takich mankamentów. Ale ogólnie sklejało się miło. Spasowanie także poza trakcją bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 21 Września 2016 Autor Share Napisano 21 Września 2016 Tak powoli się brudzi. Dochodzą jakieś pierdółki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 24 Września 2016 Share Napisano 24 Września 2016 Fajny sprzęcik,Jakbyś zrobił inne tło było by ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 24 Września 2016 Autor Share Napisano 24 Września 2016 To "warsztatowe" fotki ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 24 Września 2016 Share Napisano 24 Września 2016 ten łańcuszek tu nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 2 Października 2016 Autor Share Napisano 2 Października 2016 Tygrysek dostał moją pierwszą podstawkę. Łańcuch znikał ;] Zostało jeszcze trochę wyświnić gąsienice i pomazać w kilku miejscach czołg. Praktycznie pudełkowy Revell skończony ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 2 Października 2016 Share Napisano 2 Października 2016 Dużo pracy a efetk psują nie pocienione błotniki . Teraz to wyglądają jak z płyty pancerza przedniego a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 2 Października 2016 Autor Share Napisano 2 Października 2016 Nastepny bedzie juz z blachami. Ogolnie byl to model na jtorym chcialem potrenowac zimmerit. Przelezal na polce troche czasu i powrocil do lask. Zaczalem sie bawic. Provowac roznych rzeczy, no i wyszlo to co wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi