as646 Napisano 25 Stycznia 2016 Share Napisano 25 Stycznia 2016 W ,,moim" hangarze na ,,moim " lotnisku się w zimie dzieje. http://dlapilota.pl/wiadomosci/lubinpl/pasjonaci-lotnictwa-buduja-replike-bleriot-xi . Myślałem,że to nowa holówka,jednak to lepsza wersja tego,który już lata(żart,holówkę nową kupiliśmy).Plany były,żeby przeleciał kanał(jak orginał).Co wyjdzie,zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 26 Stycznia 2016 Share Napisano 26 Stycznia 2016 Parę lat temu miałem okazję widzieć jeden z tych samolotów podczas budowy u konstruktora w domu Podziwiam pasję i wytrwałość, życzę pomyślności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
as646 Napisano 26 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2016 Nowy stoi teraz szczelnie przykryty(hangar troszkę dziurawy).Stojąc koło niego tylko pełen podziw dla budujących.Mój klubowy kolega na codzień latający f-16 stwierdził,że chętnie by go oblatał.Nawet chciał nim przez kanał lecieć(ach ci myśliwcy:)).Ja tam wolę cesenki i jantarki.A bleriocik Pana Pasternaka naprawdę piękny.Widziałem poprzedniego w powietrzu.Niech się chowają wszystkie inne latające produkty.Miałem okazję zobaczyć historię awiacji w powietrzu.Przeleciciałem sie grunau baby.Ale to nie to.Taki Bleriot to jednak legenda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi