rzelu Napisano 10 Grudnia 2007 Share Napisano 10 Grudnia 2007 (edytowane) Oto moja dostawcza wariacja na temat frontowego muła - Sdkfz. 10. Inspiracją były zdjęcia kilku pojazdów. Proszę o uwagi, bo człowiek uczy się całe życie, a wiele szczegółów podkreślają dopiero zdjęcia. Edytowane 9 Lipca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 10 Grudnia 2007 Share Napisano 10 Grudnia 2007 Ladny i ma momenty /podoba mi sie szczegolnie plachta na pace - moze jakies szczegoly jak zrobiona i malowana ? jak i paka sama w sobie - deski okucia - jak dla mnie PRO robota/ nie podoba mi sie, ze maska jest az tak matowa i bloto na kolach - bo wyglada troche jak po jezdzie przez tartak szczegolnie na dolnej focie (gaski), ale to moze przez zdjecie ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladek Napisano 11 Grudnia 2007 Share Napisano 11 Grudnia 2007 Świetne malowanie Mnie sie te błoto podoba L) kurz na szybach,Mp 40 i bajzel z tylu daje wielki plus Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Grudnia 2007 Share Napisano 11 Grudnia 2007 Gąski troche się źle poukładały a poza tym model w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 11 Grudnia 2007 Share Napisano 11 Grudnia 2007 świetny model. Bardzo realistyczny. Trochę brakuje mu detalu, i gąski nie sa idealne. Ale ogólnie robi świetne wrażenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 11 Grudnia 2007 Share Napisano 11 Grudnia 2007 Mnie sie podoba ale tak jak mówili przdmówcy: błoto zbyt ziarniste i maska zbyt "chropowata" Dla mnie model jest na 5. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 11 Grudnia 2007 Share Napisano 11 Grudnia 2007 ja napisałem ze brakuje detalu !!! głupi jestem i to odszczekuje :-))) Jak już ktoś napisał model ma momenty!!!!!!. W ogóle pancerka jakoś dziwnie sprzyja świetnemu malowaniu. Nikt tak nie maluje jak modelarze od pancerki. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 11 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2007 Jego bazą był allegrowski "profesjonalnie wykonany " Sdkfz. 10/4 który okazał się sklejony tak pancernym klejem i tak "pomaziany" emaliami, że moczenie tydzień w Krecie niewiele pomogło. Musiałem go demontować siłowo, więc cudem nie wylądował w śmietniku. Ale zagryzłem zęby i ...zrobiłem co mogłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi