damien77 Napisano 21 Lutego 2016 Share Napisano 21 Lutego 2016 Witam,dostalem od jednego kolegi z naszego forum takie oto popiersie,jest to produkt rodzimy nie znam skali,calkiem fajnie sie go malowalo. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 21 Lutego 2016 Share Napisano 21 Lutego 2016 Bardzo fajna praca, szczególnie pilotka mi się podoba. Dałbyś fotkę ze zblizeniem na oczy? Męczę się z orkamijuż czas jakiś, aż się odechciewa... może będzie twój pajlot dla mnie inspiracją ;) No i jeszcze pytanie- czym malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 21 Lutego 2016 Autor Share Napisano 21 Lutego 2016 Pomalowalem go akrylami i Inkami.Zrobilem zblizenie na oczy. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 21 Lutego 2016 Share Napisano 21 Lutego 2016 Dzięki! Aha, to chyba wyrób firmy Kromlech, o ile mnie pamięć nie myli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 21 Lutego 2016 Autor Share Napisano 21 Lutego 2016 Zgadza sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi