jager27 Napisano 17 Marca 2016 Share Napisano 17 Marca 2016 Witam serdecznie. Kilka miesięcy temu wychodząc z pracy dostałem z zaskoczenia na urodziny T-90 ze Zvezdy Długo się zastanawiałem jak go pomalować i wybór padł na Azerbejdżan. Pomalowany model postawiłem na dioramce. Nie wiem czy rosną palmy w Azerbejdżanie, ale tam cieplej więc chyba tak Gdzieś tam czytałem, że rosną. Wstawię trochę więcej zdjęć tym razem. Jedynym dodatkiem są friule, a poza tym model prosto z pudła. Zapraszam do oglądania i do oceniania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 19 Marca 2016 Share Napisano 19 Marca 2016 Bardzo ładny model i swoją drogą ciekawe malowanie. Rzadko spotykane przy tym pojeździe wśród modelarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 19 Marca 2016 Share Napisano 19 Marca 2016 Fotki troche slabe, fajne kwiatki, ale trawa strasznie intensywny kolor ma i przyznam, ze ten asfalt tez cos mi nie do konca sie podoba, mocno czarnawy sie wydaje, co do modelu to faktycznie brawo za kamo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 20 Marca 2016 Autor Share Napisano 20 Marca 2016 Dzięki. Z tą trawą to też mi się tak wydaje, że mogłem wybrać jakąś bardziej podeschniętą. Czarnawy asfalt jak to asfalt Na gorsze lokalne drogi z reguły stosuje się asfalt gorszej jakości i w sumie jest on dosyć mocno czarny. Przynajmniej ja tak zaobserwowałem ;) Balem się, że jak dodam trochę szarej farby to wyjdzie zbyt szary i wtedy klapa, a to moja pierwsza praca tego typu więc wolałem nie eksperymentować. Co do fotek to jakoś one zawsze mi to wychodzi nie najlepiej. Wstałem o 6 rano żeby zrobić zdjęcia jak mi jeszcze słońce wpada do pokoju i specjalnie jasne tło kupiłem. Niby w stosunku do poprzednich jest poprawa, ale to w raz nie jest ten efekt jaki chciałbym uzyskać jak np. T-90 Mirka czy Twój Pz III. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi