hanadam Napisano 15 Grudnia 2007 Share Napisano 15 Grudnia 2007 tak mi kolega tym swoim Kodakiem przypomnia, że kiedyś skleiłem Thunderbirda z Monogramu... tylko dlatego, że reklamował moją ulubioną kawę nawet farby dobierałem wg opakowania po Maxwellku. Sorki, że model zakurzony i nadgryziony zębem czasu (np. brak dwóch klamerek na masce i doklejany przedni zderzak) ale nie mogłem się oprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 15 Grudnia 2007 Share Napisano 15 Grudnia 2007 Czy mi się wydaje, czy do tego samochodu kierowca wsiadał przez... okno? Nie ma żadnej szpary, która wskazywałaby NATO, że drzwi są otwierane... Nawet klamek nie ma! ;-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 15 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2007 tak jak mówisz :-) przez okno. Na filmach typu "Days of Thunder" widać jak kierowca łapie nad oknem rękoma i siup nóżkami do wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 19 Grudnia 2007 Share Napisano 19 Grudnia 2007 Kierowca wskakuje przez okno.. ale w oknie w modelu została wstawiona siatka która powinna być koloru czarne. Jak samochód stoi w boksach albo w garażu to siatka leży na drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 19 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2007 sorry... sugerowałem się pudełkiem i instrukcją :/ http://www.davesracing.com/models/22maxwelltbirdmonomodel.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 20 Grudnia 2007 Share Napisano 20 Grudnia 2007 Siatka nie zawsze jest czarna, bywają również w innych kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 20 Grudnia 2007 Share Napisano 20 Grudnia 2007 Ładna osobówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi