subgrafik Napisano 11 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2008 ... dzieki za opinie. jak tylko Quada skoncze wracam do tematu (po 2 Mcach walki kretach mam chwilowo dosyc). zaawansowanie figur to jakies 50 % wiec wiadomo ze sie jeszcze zmienia. Co do washy Citadel nie znam - ale jak sie uda nabyc sprobuje - generalnie maluje Valejo - i maluje tj nie uzywam technik dry brusha Figurant za kierownice jest kiepsko przygotowany stad te chropowatosci. (na szczescie malo go widac bedzie ) Rafale facjaty to jeszcze bede im pomadowal i liftigowal, co do stroju to jak na warunki rosyji jest on raczej przejsciowy a nie zimowy ale na makiecie juz jest bloto z roztopow wiec moze gdzies resztki sniegu wrzuce.. ale chyba raczej nie koniecznie Obie figurki to zestaw miniartu (Soldiers at rest) + wlasne akcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 wiesz wcale nie musisz kupowac tych washy ... to tylko moja propozycja ... rownie dobrze mozesz uzyc jako wash tej najciemniejszej farby jaka uzywales w danym elemencie (mozna dodatkowo dodac odrobine czarnego koloru) ... wystarczy na maksa rozwodnic i pomalowac dany element figurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 11 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2008 pewnie ze moge sobie cos takiego zrobic tyle tylko, ze ja Lubie gadzety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi