lookas87 Napisano 17 Kwietnia 2016 Share Napisano 17 Kwietnia 2016 Witam planuję zrobić Miga 23 mf 28 plm o numerze 101, lub 102. Malowanie Republic of pyrland i tutaj mam parę pytań do znawców: 1. Jaki kolor kadłuba? (najlepiej z palety gunze H) 2. Kolor wnęki podwozia , stożka,, miejsca przed owiewką i wlotów powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lookas87 Napisano 21 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Do tej pory udało mi się ustalić: Kadłub H308 Kokpit H25+H46 pod owiewką -czarny antena na ogonie - biała fotel -czarny Dalej nie wiem jakie odcienie dla stożka , wnęk podwozia i pasów fotela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 21 Kwietnia 2016 Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Może by udało się nam spotkać, to i pewnie dokładniej przedyskutujemy te kwestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lookas87 Napisano 27 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2016 Chętnie bym się spotkał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 27 Kwietnia 2016 Share Napisano 27 Kwietnia 2016 poszło pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi