Marcin1990 Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 (edytowane) W koncu mam jakis model:) Jest to Iveco Turbo Star. Wszystko na fotach:) Do tego dojda jeszce w tym tygodniu nadkola bo sie maluja jeszce, i docelowo ten konik bedzie z podkontenerowka ktora tez sie maluje:) Aero pakietu nie bedzie (a mial byc), bo stwierdzilem ze wsiorsko wyglada. Kolor na kabinie to taki al'a polmat i o taki kolorek mi chodzilo:) Na dniach jak nie bedzie padac, to zrobie sesje na dworzu.... A zakladac blende?? Prosze o slowa krytyki i sory za jakosc fotek:) Edytowane 17 Grudnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 Nie zakładaj blendy, auta na pudłach są biedne.Wiem bo mam dużo wspólnego z tym typem roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 Suuuuuuuuuuuuuuper cud, miód i orzeszki. Też będę takiego sklejał. Powiedz mi jak skróciłeś tylne piasty? Bo elegancko ci to wyszło. I z czego zrobiłeś przewody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Model wygląda bardzo ładnie jedyny mankament to we wnętrzu wloty powietrza ale nie da się tego idealnie zrobić po za tym prawie tego nie widać.Reszta elegancko czystko sklejony model. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Jedno co mi sie nie podoba to przewody do wtrysków. A tak reszta jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Podoba mi się koloreystyka zewnętrzna tyle że farba ma efekt skórki pomarańczy - mogłeś prysnąć clearem. Co do wnętrza to mam mieszane uczucia - zaciek na fotelu kierowcy, nie zaszpachlowane kółeczko na kierownicy i wogóle za dużo żółtego koloru. Przewody wysokiego ciśnienia na silniku powinne być metalowe, jak sama nazwa mówi jest w nich potężne ciśnienie (około 200 atm.) z tworzywa mogły by nie wytrzymać tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1990 Napisano 17 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2007 Dzięki za komentarze. Kolor na kabinie to taki a'la polmat i taki chcialem bez dawania claru.... Co do wnetrza Tornado i reszta macie racje, ale juz nie zmienie.... Blendy nie zaloze, podoba mi sie taki jaki jest:) lubo tu masz odpowiedz na swoje pytanie http://www.lkw-urbanski.com/proste_przerobki1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam-m- Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 model cud mlina bardzoładnie wykonany ładnie wygląda kolor na ivecu też nie dłuo taką będę robił ale najpierw musze skończyć dafa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi