zloty Napisano 22 Kwietnia 2016 Share Napisano 22 Kwietnia 2016 Czy rzeczony kolor jest taki? Life Color Czy? Z tablic na steelnavy. Może są dwa deck blue? Oczywiście uwzględniając skale i różnorodność monitorów na których to widzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 22 Kwietnia 2016 Share Napisano 22 Kwietnia 2016 http://www.modelwarships.com/reviews/books-plans/snyder-short/usn-1/usn-1.html Weź pod uwagę, że jeśli na model byś dał oryginalny 20 B, to pokład będzie prawie czarny... Do naszych modeli (1/700) stosowanie prawdziwych kolorów raczej jest bez sensu, trzeba brać pod uwagę efekt skali i stosować jaśniejsze kolory coby było coś widać. Tak przynajmniej mi się to widzi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 22 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2016 Wiem że trzeba uwzględnić efekt skali. Jakiś za duży kontrast wydawał mi się miedzy tymi kolorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi