Rekon Napisano 18 Grudnia 2007 Napisano 18 Grudnia 2007 Witam. Jest to mój pierwszy post na tym forum . Modelarstwem interesuje się kilka tygodni, i na razie moja wiedza o modelarstwie jest niewielka. Dużo dobrych rad znalazłem na tym forum w dziale "Warsztat". Dowiedziałem się mniej więcej co to jest np. wash, preshading itp. . Teraz przejdźmy do tematu. Model kupiłem kilka dni temu. Według mnie jest on dobrze wykonany (jak dla mnie, nie znam się jeszcze za bardzo na tych sprawach ) i nie ma żadnych takich trudnych do usunięcia nadlewek. Tutaj pokazuję zdjęcia: Pudełko: - 1 wypraska: - 2 wypraska: - 3 wypraska: - Kalki: Pozdrawiam. Cytuj
gulus Napisano 18 Grudnia 2007 Napisano 18 Grudnia 2007 Witaj, miejmy nadzieję, że modele wciągną Ciebie na dłużej. Tak na zaś: jak byś robił fotki, to zmień tło na jednolite. Cytuj
Rekon Napisano 18 Grudnia 2007 Autor Napisano 18 Grudnia 2007 Tak na zaś: jak byś robił fotki, to zmień tło na jednolite. Wiem, wiem... Nie miałem gdzie zrobić zdjęć . Następnym razem będę pamiętał . Cytuj
Majek Napisano 18 Grudnia 2007 Napisano 18 Grudnia 2007 Dawaj, dawaj... Klej i pokazuj. Zapewniam Cie, ze na biezaco dostaniesz wiele rad i wskazowek. Acha, witaj na forum. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi