Rekon Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 Witam. Jest to mój pierwszy post na tym forum . Modelarstwem interesuje się kilka tygodni, i na razie moja wiedza o modelarstwie jest niewielka. Dużo dobrych rad znalazłem na tym forum w dziale "Warsztat". Dowiedziałem się mniej więcej co to jest np. wash, preshading itp. . Teraz przejdźmy do tematu. Model kupiłem kilka dni temu. Według mnie jest on dobrze wykonany (jak dla mnie, nie znam się jeszcze za bardzo na tych sprawach ) i nie ma żadnych takich trudnych do usunięcia nadlewek. Tutaj pokazuję zdjęcia: Pudełko: - 1 wypraska: - 2 wypraska: - 3 wypraska: - Kalki: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 Witaj, miejmy nadzieję, że modele wciągną Ciebie na dłużej. Tak na zaś: jak byś robił fotki, to zmień tło na jednolite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekon Napisano 18 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2007 Tak na zaś: jak byś robił fotki, to zmień tło na jednolite. Wiem, wiem... Nie miałem gdzie zrobić zdjęć . Następnym razem będę pamiętał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 Dawaj, dawaj... Klej i pokazuj. Zapewniam Cie, ze na biezaco dostaniesz wiele rad i wskazowek. Acha, witaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi