danielodziem Napisano 13 Października 2016 Share Napisano 13 Października 2016 Możesz przyjechać bez zgłoszenia, karty będą na miejscu do wypisania. Ściągnąłem kartę zgłoszenia modelu i wypiszę analogowym długopisem i przywiozę do Torunia. Nie masz innego wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz Napisano 15 Października 2016 Share Napisano 15 Października 2016 Przygotowaliśmy atrakcję dla uczestników: Swoje bramy otworzy przed Wami MUZEUM ARTYLERII w Centrum Szkolenia Artylerii i Uzbrojenia w Toruniu. Zbiórka w niedzielę o 11.00 pod wejściem do jednostki, ul. SOBIESKIEGO 36 ZAPRASZAMY DO TORUNIA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 23 Października 2016 Share Napisano 23 Października 2016 Byłem i zdobyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 24 Października 2016 Share Napisano 24 Października 2016 Może jakaś aktualizacja... Lista nagrodzonych.wyroznionych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 8 Listopada 2016 Share Napisano 8 Listopada 2016 Gdzie można znaleźć zdjęcia z imprezy...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 8 Listopada 2016 Share Napisano 8 Listopada 2016 Byłem obejrzeć wystawę w niedzielę i zrobiłem trochę: https://goo.gl/photos/9bSCaN7XkJJCwtZ38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 8 Listopada 2016 Share Napisano 8 Listopada 2016 Byłem obejrzeć wystawę w niedzielę i zrobiłem trochę:https://goo.gl/photos/9bSCaN7XkJJCwtZ38 Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKAYRAIDER Napisano 8 Listopada 2016 Autor Share Napisano 8 Listopada 2016 Odpowiedzi może udzielić Marek Czarneck, Mirosław Lektorowski. Ja miałem chorobowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz Napisano 8 Listopada 2016 Share Napisano 8 Listopada 2016 Nie, proszę oddelegować do udzielania odpowiedzi kogoś innego, ja też mam chorobowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi