TReS Napisano 15 Maja 2016 Share Napisano 15 Maja 2016 Siemano Niedziela rano, trochę łeb mnie pulsuje ciśnieniem wczorajszego bro, na relaks witaminki + nowy nabytek czas zacząć, Seawolf powolutku tez sie robi, wiec tu na relaksie start od wycięcia otworów przelewowych?? Model fajny choc mały , detal przyjemny, wstępne pasowanie okej, no to wio! Ostatnie zdjęcie dziury wiercone na styk 0,2mm, model ma circa 10 cm dł. Coś podlubie popołudniu wrzucę sweet focie. Pzdr szczury lądowe Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 20 Maja 2016 Share Napisano 20 Maja 2016 Nooo TReS widzę że się nawróciłeś:] Na dobry początek ta śruba strasznie gruba. Zrób może nową. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 20 Maja 2016 Autor Share Napisano 20 Maja 2016 A no jakoś tak wyszło, a "najgorsze" ze mi sie spodobały te pływadła, nawet kupiłem na zapas jeszcze hehe, ze śruba to ja trochę zeszlifuje by pocienic jak narazie stanolem w martwym punkcie bo mi sie wiertło 0,2 złamało i muszę kupić, i pocieniowac ścianki bo sa fess grube tam gdzie otwory przelewowe sa, a pozostały czas zajmuje mi Seawolf, gdzie skończyłem go ale mi sie nie podoba, muszę zmyć farbę zrobic poprawki i malować na nowo, na nocce bedzie szał z malowaniem na nowo, bede oblegał kompresor. w piątek na nocce bede to Zobaczysz malucha na żywo. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziuba Napisano 20 Maja 2016 Share Napisano 20 Maja 2016 ...bo mi sie wiertło 0,2 złamało i muszę kupić... Kup od razu na zapas, nie wiem co prawda ile masz tego do wywiercenia, ale nic tak nie denerwuje jak złamane wiertło w złym momencie, a to małe cholerstwo robi to specjalnie ^^ Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 20 Maja 2016 Autor Share Napisano 20 Maja 2016 Wiertło potrzebne do wywiercenia dziur tam gdzie otwory przelewowe na zadku sa, juz trochę powiercilem no ale sie złamało, i tak było stare i tępe ,Tamka akurat w komplecie daje dwie sztuki 0,2 mm jutro jade na łowy do sklepu mojego. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi